Pumpestationer

Hydropac dimensionerer og fremstiller pumpestationer til 2 hovedsektorer: mobilsektoren & industrisektoren.

Pumpestationer til mobilsektoren

Pumpeløsninger

Hydopac er din sikre samarbejdspartner når du er på jagt efter pumpeløsninger til mobilsektoren.

 

Det store lager af komponenter betyder at Hydopac hurtigt kan sammensætte den helt rigtige pumpeløsning fra 0,15kW op til 4 kW. Det kan laves med eller uden ventilation og leveringstiden er meget kort.

 

Hydopac monterer tanke fra 0,5 ltr volumen op til 30 ltr som standard. Der er naturligvis også mulighed for at få fremstillet specialløsninger.

 

Pumpestationerne bestykkes med de manuelle eller elektrisk aktuerede ventilfunktioner der kræves til den enkelte opgave.

Box powerpacks

Hydropac har sit eget program af kabinetter. Med vores Box Powerpacs kan vi levere pumpeaggregater til køretøjer der monteres i lukkede kasser – direkte på chassis o. Lign.

Altid kvalitetskomponeter

Hydropac har et lager af specialventiler til mobilpumpestationer. Vi kan derfor lave de fysisk mindst mulige aggregater, med flest mulige funktioner.

 

Vi benytter kun kvalitetskomponeter fra Europa. Alle DC pumpestationer afprøves fuldt ud inden levering.

 

Hydropac har en af Danmarks største lagre af komponenter klar på hylden, og de mest erfarne montører der altid er klar til at smide hvad de har i hænderne når det skal gå stærkt. Og alligevel har vi de mest fair priser.

Lang erfaring med

 • Læsseramper
 • Automatpressenninger
 • Kraner
 • Tiplad
 • Lifte
 • Linktrailere
 • Kreaturbiler
 • Gartnerbiler

Har du nogle spørgsmål om pumpestationer til mobilsektoren? Vi vil gerne høre fra dig!

Pumpestationer til industrisektoren

Mange typer og størrelser

Hydopac leverer pumpestationer i mange typer og størrelser til industrisektoren.

 

Vi leverer AC pumpestationer – både 1 fasede, 3 fasede, 230-690V, og special spændinger da vores stationer oftest indgår i maskiner til alle verdenshjørner.

Mini pumpestationer

Hydopac leverer mange pumpestationer om året. Standarten er mini pumpestationer.

De fleste ligger indenfor 0,37-5,5kW motorer og 0,5-63 ltr tank volume.

 

Hydopac arbejder primært med 2 programmer fra HYDRONIT:

PPC (compact)

PPC (compact) er et klassisk aggregat i ”mini pumpestationer” klassen.

PPM (Micro)

PPM (Micro) er ekstraordinært små pumpestationer. Ydelsen er mindre end ved “PPC”.

Specialfremstillede løsninger

Med et meget stort lager af Hydronitdele, samt elektromotorer er det kun fantasien der sætter grænser for hvad Hydropac kan sammensætte af løsninger.

 

Hydropac leverer både serieproduktion til faste kunder, og enkeltstående styk efter opgave.

 

Pumpeflangerne fra HYDRONIT er markedets mest komplekse og udbygbare, og mange funktioner kan realiseres på en professionel måde.

Smart Power Unit

Hydropac´s innovative partner HYDRONIT, lancerer netop i denne tid en ny generation mini pumpestationer i tråd med INDUSTRY 4.0, som kaldes SPU (Smart Power Unit).

 

Pumpestationerne vil revolutionere et konservativt marked, med indbygget kompakt elektronik samt LS og proportionalfunktioner som ikke tidligere er set.

 

Hydropac er ikke begrænsede af et enkelt standardprogram, men vælger den bedste løsning til det pågældende projekt.

Hydrauliksystem i skibscontainer

Hydropac fremstiller sædvanligvis aggregater i området 7,5-75 KW ydelse. Herefter begynder begrænsningen at ligge i de fysiske rammer. Dog er det ikke en umulighed.

 

Hydropac har f.eks. opbygget store hydrauliksystemer i skibs-containere for at imødekomme udfordringen med de fysiske rammer.

Intet katalog eller opskrift

Hydropas´s produkter netop skabt ud fra det behov kunden og udstyret stiller. Der er intet katalog eller en fast opskrift.

 

Derfor er det vigtigt at kunden kan trække på Hydropas´s mangeårige erfaring både i dimensionering, og montering. Hydropas´s eksperter har arbejdet med så mange typer applikationer, at de ved hvad der virker i praksis, og det er oftest baseret mere på erfaringer end teori.

 

Hydropac laver rigtigt mange vurderinger af et projekt sammen med kunden, så tingene sidder i skabet første gang. Dét er en god oplevelse og god forretning for begge parter!

Pumpetyper

Hydropac arbejder med mange forskellige pumpetyper. Det kan, f.eks. være:

 • Tandhjulspumpe
 • Vingepumpe
 • Stempelpumpe
 • Skruespindelpumper
 • Pumper med fast og variabel ydelse

Lang erfaring med

 • Løfteudstyr såsom løfteborde
 • Betonstøbe borde
 • Autovognslifte
 • Lastvognslifte
 • Kraner
 • Løfteåg
 • Elevatorer
 • Tungt håndteringsudstyr til vindmølletårn
 • Limtræspressemaskiner til de største møbelfabrikanter i verden
 • Papir og trykkerimaskiner
 • Fødevaremaskiner

Har du nogle spørgsmål om pumpestationer til industrisektoren? Vi vil gerne høre fra dig!

Vi køber ikke færdige aggregater - kun komponenter. Vi monterer alt selv, så vi ved at alt hvad der opbygges, bliver testet inden levering. Vi oplever meget få overraskelser og vi har et forvindende lille antal reklamationer.
Selvom vi er en forholdsmæssigt lille virksomhed, mønstrer vi en stor erfaring og professionalisme, og fordelen er da også at vi anerkendes for at være fleksible og at kunderne kender os personligt og vi tager hurtigt hånd om tingene!

Hvorfor vælge os?

Vi har erfaringen

Bag Hydropac står et stærkt medarbejderteam med mange års erfaring og know-how om hydraulik. Det kan du som kunde trække på.

Vi er hurtige og fleksible

Vi har stor omstillingsevne, fleksibilitet og kort leveringstid når akutte situationer og specielle behov opstår hos dig.

Vores løsninger holder

Vi bygger fra starten en løsning der holder til dit brug og overholder dine specifikationer.

Sparringspartner

Vi er med i de dele af processen du ønsker, fra totalløsninger til dellevering af enkelte komponenter eller hjælp til dimensionering.

Skal vi arbejde sammen? Vi vil gerne høre fra dig!

Her arbejder vores hydrauliksystemer:

Vores komponenter og powerpacks bruges for eksempel i løfteborde, værkstedspressere, donkrafte, auto/lastvognslifte, affaldskomprimatorer, pappressere, produktions- og håndteringsudstyr til vindmøllefabrikanter og limtræ- og papirfabrikker, lastbilkraner og lastbilopbygninger, trampoliner og springgrave, gods- og personelevatorer, kipsystemer til fødevarer, kistevogne, og selvkørende gartner- og fodermaskiner.