SPECIALLØSNINGER

Vi tegner og leverer det du har brug for.

En af HydroPacs kernekompetencer er at dimensionere og fremstille hydraulikstationer og komplette hydrauliksystemer. I tæt samarbejde med dig som kunde, finder vi den optimale løsning, der dækker dine behov og ikke er dyrere end nødvendigt.

Opbygning af individuelt tilpassede hydraulikanlæg er vores styrke og speciale.

Vi kan levere komplette, nøglefærdige løsninger inkl. elstyring, rør/slanger, cylindre m.m., eller blot levere de dele af processen, som du ikke selv har kapacitet eller erfaring til.

Optimering og beregning

På baggrund af vores mangeårige erfaring på området, bliver vi ofte bedt om at gå ind og vurdere på eksisterende systemer, for at sikre kunden optimering og løbende udvikling.

Test og prøveopbygninger

Vi laver ofte opgaver hvor vi tager kundens maskiner ind på værkstedet og laver de første opbygninger og tests, som et led i udviklingen af et nyt produkt.

Styr på krav og dokumentation

Alle vores pumpestationer bliver selvfølgelig afprøvet og dokumenteret i henhold til de gældende direktiver, inkl. diagrammer, styklister, inkorporeringserklæringer og hvad der ellers skal til.

Små og store opgaver

Vi spænder vidt og bygger powerpacks fra små micropumpeaggregater til neddykkede pumpeunits og op til meget store aggregater med tanke af stål, rustfrit stål og aluminium.

TAG KONTAKT OG FÅ EN SNAK MED OS!

Ring 70 27 88 00